Stara Richie Sambora

Viihdeuutiset

Bon Jovi -tähdellä kaksi naista – ihastui huippukitaristiin

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi koki viime kesänä yllätyksen, kun yhtyeen kitaristi Richie Sambora keskeytti kiertueen äkillisesti. Samboran lähtö johtui yhtyeen jäsenten tulehtuneista väleistä. Nyt miehen kerrotaan hylänneen myös pitkäaikaisen kumppaninsa Nikki Lundin.

Kuusi vuotta on-off -suhteessa 32-vuotiaan Nikki Lundin kanssa kiikkunut Richie Sambora on löytänyt uutta seuraa Michael Jacksonin kitaristina tunnetuksi tulleesta blondista 29-vuotiaasta Orianthista. Australialaissyntyinen Orianthi on kerännyt maailmanmainetta poikkeuksellisella lahjakkuudellaan ja nainen kiertää parhaillaan Samboran kanssa Eurooppaa yhteiskiertueella.

54-vuotias Sambora tutustui Orianthiin jo puoli vuotta sitten Havaijilla. Pari on pitänyt siitä saakka tiiviisti yhtä. Nikki ei ole tilanteesta riemuissaan ja nainen pelkää etenkin liikeasioiden menevän mönkään miehen ihastumisen vuoksi. Nikki intoutui haukkumaan kitaristilupausta myös suorasanaisesti Twitterissä. Richiellä on 17-vuotias Ava-tytär ex-vaimo Heather Locklearin kanssa.

Viihdeuutiset

Kitaristi ei tule Suomeen – Jon Bon Jovi ja Richie Sambora ilmiriidoissa

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi koki vastikään yllätyksen, kun yhtyeen kitaristi Richie Sambora keskeytti omalta osaltaan määräämättömäksi ajaksi Because We Can -kiertueen. Nyt Sambrora kertoo olevansa laulajalle raivoissaan.

Viime aikoina on huhuttu, että Samboran lähtö johtui yhtyeen jäsenten tulehtuneista väleistä. Nyt huhumyllyyn on heitetty lisää vettä, sillä Bon Jovin kitaristilla on väitetty olevan ongelmia alkoholin kanssa ja Jon Bon Jovin saaneen juopottelusta tarpeekseen.

Sambrora ei allekirjoita keulahahmon väitteitä ja pyytää laulajaa lopettamaan palturin puhumisen. Hän sanoi Mail Onlinelle, ettei hänellä ole minkäälaisia ongelmia elämässään. Kitaristi pahoittelee faniensa puolesta.

– Tunnen, että Jon tahtoo pitää stadionit kokonaan itsellään. Se tekee paluustani hyvin vaikeaa, Sambrora harmittelee ja lisää, että fanit ovat ostaneet lippunsa koko yhtyeen nähdäkseen.

Jon Bon Jovin Dorothea-vaimon kerrotaan olleen erityisesti sitä mieltä, että alkoholi ja huumeet tulee pitää hinnalla minä hyvänsä kaukana Because We Can -kiertueesta. Varmaa tietoa kahdesti vieroituksessa olleen Samboran tämänhetkisestä raittiudesta ei ole. Lähteen mukaan kosteissa juhlissa viihtyvä kitaristi ei kuitenkaan ole valmis menemään uudelleen vieroitukseen.

Yhtyeen tämänhetkisen tilanteen vuoksi suomalainen yleisökin saa jännittää, kipuaako Sambora Tampereella Ratinan Stadionin lavalle ensi sunnuntaina. Yhtye on ilmoittanut miehen väliaikaiseksi tuuraajaksi Theofilos Xenidiksen, eli Phil X -nimellä paremmin tunnetun kanadalaiskitaristin.