Bon Jovi -tähdellä kaksi naista – ihastui huippukitaristiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi koki viime kesänä yllätyksen, kun yhtyeen kitaristi Richie Sambora keskeytti kiertueen äkillisesti. Samboran lähtö johtui yhtyeen jäsenten tulehtuneista väleistä. Nyt miehen kerrotaan hylänneen myös pitkäaikaisen kumppaninsa Nikki Lundin.

Kuusi vuotta on-off -suhteessa 32-vuotiaan Nikki Lundin kanssa kiikkunut Richie Sambora on löytänyt uutta seuraa Michael Jacksonin kitaristina tunnetuksi tulleesta blondista 29-vuotiaasta Orianthista. Australialaissyntyinen Orianthi on kerännyt maailmanmainetta poikkeuksellisella lahjakkuudellaan ja nainen kiertää parhaillaan Samboran kanssa Eurooppaa yhteiskiertueella.

54-vuotias Sambora tutustui Orianthiin jo puoli vuotta sitten Havaijilla. Pari on pitänyt siitä saakka tiiviisti yhtä. Nikki ei ole tilanteesta riemuissaan ja nainen pelkää etenkin liikeasioiden menevän mönkään miehen ihastumisen vuoksi. Nikki intoutui haukkumaan kitaristilupausta myös suorasanaisesti Twitterissä. Richiellä on 17-vuotias Ava-tytär ex-vaimo Heather Locklearin kanssa.