Borat-tähden Bruno-elokuva meni liian pitkälle – myös leffan nimen osalta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikoomikko Sacha Baron Cohen tuli tunnetuksi Ali G -televisiosarjasta ja nousi kansainväliseksi supertähdeksi Borat-elokuvan myötä. Pian valkokankaalle saadaan miehen uusin tuotos, jonka pääosassa on Bruno-niminen hahmo.

Itävaltalaisen Bruno-muotitoimittajan toilailuja seuraavassa elokuvassa nähdään päähenkilön lisäksi myös mustaihoinen miesmalli, jolla on yllään lannevaate, päässään orjantappura ja jonka nimi on Jeesus. Elokuvan raakaversion nähneet testikatsojat ovat tyrmistyneet hahmosta siinä määrin, että leffan on epäilty syyllistyvän jopa jumalanpilkkaan, The Sun -lehti kertoi.

– Sacha käyttää tällä kertaa todellista shokkitaktiikkaa. Elokuvan hahmot on tehty sellaisiksi, että ne ryöpyttävät tiettyjä ihmisryhmiä, elokuvan nähnyt mies kertoi lehdelle.

Elokuvan uskonnollisesta puolesta on kohuttu aiemminkin. Joidenkin huhujen mukaan Bruno lähettää poptähti Madonnan adoptoimaan Afrikasta David-nimisen pojan. Elokuvaa kuvattiin taannoin myös Milanon muotiviikoilla, jossa Sacha Baron Cohen joutui myös pidätetyksi (katso video) sekoiltuaan muotinäytöksessä Brunon asussa. Kaikki sekoilut luonnollisesti tallennettiin elokuvaa varten.

Myös leffan nimi on erikoinen, sillä se lähentelee jo elokuvien nimien maailmanennätystä. Nimi on kokonaisuudessaan Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt. Nimen suomenkielistä käännöstä odotetaan parhaillaan suurella mielenkiinnolla.