Rasmus-Laurin Dynasty -tatuointi jaossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksassa tällä hetkellä kovaa valuuttaa olevan The Rasmuksen keulakuvan tatuointi on päässyt yleiseen jakeluun. Laurin ”Dynasty” -tatuointi on nimittäin mukana suositun Bravo -lehden mukana jaetussa siirtokuva-arkissa.

Nyt Laurin fanit voivat liimata iholleen samanlaisen tatuoinnin kuin heidän idolillaan on. Siirtokuva tosin lähtee kulumalla pois. Yksistään Laurin tatuointeja toki tuolla arkilla ei ole, sillä mukana ovat vielä muutamaa astetta kovemmat starat, kuten Britney Spears ja Pink tatuointeineen.

Britneyn fanit voivat siirtää iholleen poppparin lanteilta löytyvän enkelin, kun taas Pinkin fanit saavat liimailtavakseen idolinsa kädessä näkyvän käärmeen. Kerrassaan loistava idea lehdeltä.

Lehti lienee myynnissä myös Suomessa.