Britneyn kohuttu musiikkivideo nyt netissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paljon keskustelua jo ennen julkaisuaan aiheuttanut Britney Spearsin Everytime -kappaleen musiikkivideo on nyt saatu nettiin saakka. Internet-yritys Yahoo on näyttänyt sitä jo jonkin aikaa verkkosivuillaan.

Slovarikappaleen videossa Britney tappelee poikaystävänsä kanssa ja suuntaa kylpyyn. Luonnollisesti ilman vaatteita. Alaston Britney vaipuu pian kylpyammeen vedenpinnan alle, ja tämän jälkeen hänen näytetään juoksevan valkoisessa käytävässä kohti elvytyshuonetta, jossa häntä itseään yritetään saada henkiin.

Poikaystävä löytää pian Britneyn hukkuneena kylpyammeesta. Tarinalla ei ole kuitenkaan surullinen loppu, vaan hymyilevä Britney nousee ammeesta videon lopussa.

Kauniin kappaleen karu video on saanut aiheellisestikin monet arvostelemaan, onko näin rankka video oikeutettu. Keskustelu jatkuu varmasti, ja samalla sadat miljoonat näkevät kyseisen videon.

Everytime -musiikkivideon voi nähdä kokonaisuudessaan Yahoon sivuilla.