Idols-Janin ensimmäinen single kesäkuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisassa toiseksi sijoittunut Jani Wikholm työstää parasta aikaa esikoislevyään. Stara.fi pääsi koekuuntelemaan levyn kappaleita. Wikholmin materiaali on laadukasta, suomenkielistä pop-rockia, ja sijoittuu musiikillisesti suunnilleen Suurlähettiläiden ja Samuli Edelmannin väliin.

Elokuussa julkaistavalla levyllä tullaan kuulemaan myös miehen itse säveltämiä kappaleita. Varsinkin hidastempoisista biiseistä voi koekuuntelun perusteella povata vähintään isoja radiohittejä.

Ennen albumin julkaisua kauppihin tulee Wikholmin esimmäinen oma single. Kesäkuussa julkaistava sinkku on nimeltään Mä hukun. Biisi on tehty varta vasten Wikholmille, ja sen takaa löytyy tuttuja nimiä, kuten Edu Kettunen ja Idols-tuomari Hannu Korkeamäki.