Nightwish juhli keikalla, oluella ja postileimalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmallakin erittäin suosittu Nightwish on heittänyt keikan kotikonnuillaan Kiteellä ja saanut suorastaan hillittömän vastaanoton. Vain 10.000 asukkaan kaupungissa yhtyettä saapui katsomaan peräti 4.000 katsojaa. Jos Tampereella käytettäisiin samaa kaavaa, katsojia pitäisi olla noin 80.000.

Iso osa katsojista oli toki ulkopaikkakuntalaisia, joista osa oli matkustanut jopa tuhansien kilometrien päästä nähdäkseen yhtyeen soittavan kotikaupungissaan. Keikka oli Kiteelle niin suuri tapaus, että sen kunniaksi julkistettiin oma olut sekä postileima.

Nightwish kuvaa tällä viikolla uutta Wish I Had An Angel -musavideota Saksassa. Samainen biisi tullaan kuulemaan myös amerikkalaisessa Alone In The Dark -elokuvassa. Elokuvaa tähdittävät Tara Reid ja Christian Slater.