Suomalainen remiksasi Britneyn sinkun

Viihdeuutiset · Stara.fiBritney Spearsin musiikkia on jälleen saatettu tanssilattiakuntoon suomalaisvoimin. Popin tuore kuningatar luottaa nykyisin ruotsalaisten poppareiden lisäksi myös suomalaiseen hittitehtailuun. Tällä kertaa kyseessä ei tosin ole aivan täysin suomalainen remiksaaja, mutta osaksi kuitenkin.

Britneyn tuoreimman sinkun Everytime on remiksannut Lontoossa majaansa pitävä kolmikko Above & Beyond, eli Paavo Siljamäki, Jono Grant ja Tony McGuinness. Suuren yleisön tietoisuuteen Above & Beyond nousi jokunen vuosi sitten remiksatessaan Madonnan kappaleen What It Feels Like For A Girl. Kundien miksaus päätyi sinkun ykkösraidaksi ja hittiloistoille ympäri maailmaa.

Lisätietoja äijien puuhista löytyy osoitteesta www.anjunabeats.com.

Siljämäki ei ole ensimmäinen Britneyn materiaalia työstänyt suomalainen. Jaakko ”JS16” Salovaara remiksasi Britneyn Overprotected sinkun vuonna 2001.