MTV3:n Pulssi-ohjelma loppuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi:n saamien tietojen mukaan MTV3:llä pyörinyt bileohjelma Pulssi loppuu vuoden vaihteessa. Ohjelmaa on lähetetty keskiviikkoisin ja perjantaisin suorana lähetyksenä ravintoloista ja klubeista ympäri Suomea. Ohjelman nettisivujen mukaan viimeinen keikka on 29. joulukuuta, jolloin Pulssi nähdään Kotkan Bepopissa ja Ylivieskan Mustassa Leskessä.

Pulssin juontajapuolella on nähty koko sen olemassaolon ajan keskimääräistä suurempaa liikettä. Äskettäin ohjelman jättivät mm. juontajat Jaajo Linnonmaa ja Tiina Häkämies. Muina juontajina on nähty mm. Miss Suomi 2001 Heidi Willman ja Mr. Finland finalisti Mika ”Baker” Puustelli.

Viime aikoina ohjelmaan on yritetty puhaltaa uutta henkeä mm. liveartisteilla. Pulssi -ohjelma on pyörinyt myös Radio Suomipopilla keskiviikko- ja perjantai-iltaisin. Radio-ohjelman jatkosta Stara.fi ei ole saanut tietoa.