Pink

Haastattelut · Stara.fi





Stara.fi erikoishaastattelussa raikulipoppari Pink, joka ei esikuvia kumarra.

Alecia Moore, eli r&b-tähti Pink on pienestä alkaen heiluttanut omaa tahtipuikkoa kotonaan ja musapiireissä. Harva on uskaltanut nousta kovapuheista sisupussia vastaan, sillä hänen suustaan sinkoilevat kovat sanat alvariinsa.

– Olen aina ollut hyvin itsepäinen ja määrätietoinen nainen. Vanhempani sanoivat, että jo lapsena minusta pursusi aitoa kapinahenkeä, joten en silloinkaan ollut nössö, Pink latasi toimittajalle heti alkuun.

Vauhdikas Pink ei kumartele esikuviaan, ja jopa miehet saavat kuulla kunniansa tältä popparilta. Suunsoittajille laulajatar pamauttaa ajatuksensa ilmoille, eikä biisien sanatkaan jää yhtään sen huonommiksi. Iskuja satelee oikealle ja vasemmalle.

– Jopa musiikkiurani alussa minua on kusetettu todella pahasti. Muistan, että ensimmäinen sopimukseni oli niin huono, että olin todella vihainen. Ja oli syytäkin olla.

– Minulla on räväkämpi maine, mitä todella olen. Sanon suoraan mielipiteeni, enkä häpeä sitä. Tyylini on, että minusta pidetään tai sitten ei. Pakettini on siinä, ottakaa tai jättäkää!

– En vihaa miehiä, vaikka minusta voikin saada sellaisen kuvan. Rakastan miehiä, mutta minussa on runsaasti feministisiä piirteitä, tähti avautui Stara.fi:n toimittajalle Lontoossa.

”En kadu menneisyyttäni!”

Pink puolustaa nuorten tähtien ensisopimuksia ja paikkaa musiikkimarkkinoilla. Hän toivoo, että uudet tähdet eivät joudu kokemaan yhtä kovia uransa alussa kuin hän.

Hän ihmettelee vanhojen starojen ikuista menestymistä ja imagoa. Esimerkkeinä hän mainitsee Rolling Stonesin, Cherin ja Madonnan.

– Musiikkimaailma tarvitsee uusia esikuvia ja tekijöitä, joten väisty Madonna; aikasi on jo ohi ja kovia nuoria on tulossa, Pink uhittelee popin kuningattarelle.

– Madonna on tehnyt kovan uran muusikkona, mutta nyt on jo muiden tähtien aika tulla esille. Tiedän, että musiikkipiireissä on monia innokkaita nuoria, jotka himoitsevat popkuningattaren valtikkaa. Ehkä yksi niistä olen minä!

– Tyyliäni en muuta tietoisesti, vaan lähinnä fiiliksen ja musiikin mukaan. En halua olla mikään tylsä ihminen, joka hurahtaa samoille raiteille. Onneksi minulla ei ole mitään salattavaa medialta tai ystäviltäni, Pink jatkoi nauraen.

Amerikkalaisen lehdistön mukaan laulajatar ehti kokeilla villissä nuoruudessaan myös kovia päihteitä kuten huumeita, mutta sekin on taaksejäänyttä elämää.

– Menneitä en kadu, sillä olen kokeilunhaluinen nainen. Päihteisiin pakeneminen oli todella typerä teko, enkä sille tielle palaa takaisin, Pink pehmentää median kritiikkiä

– Nuoruudessa sitä tulee tehdyksi monia typeriä tekoja. Aina en halunnut olla oma itseni ja siksi kokeilin 15-vuotiaana päihteitä. Sitä tietä en suosittele nuorille. Nyt uskallan sanoa, että näytteleminen on parempi vaihtoehto kuin vetää huumeita, laulajatar lisäsi.

Näillä näkymin räväkän Pinkin uusi levy ilmestyy vasta vuoden 2005 syysmarkkinoille. Neitokainen purkittaa parasta aikaa jo uusia biisejä Los Angelesin ja New Yorkin studioilla.

Timo Repo



Lontoo