Jenkkien myydyimmästä kova kamppailu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on käyty tiukka kamppailu viime vuoden myydyimmän levyn tittelistä. Eminemin Encore otti loppukirin myymällä joulukuussa peräti 431.000 kappaletta ja singahtaen sillä joulumyynnin ykköseksi. Määrä ei kuitenkaan riittänyt vuoden myydyimpien kärkipaikalle.

Vuoden 2004 myydyin albumi on Usherin Confessions, jota on myyty noin kahdeksan miljoonaa kappaletta. Virallisesti toiseksi myydyin on Norah Jonesin Feels Like Home ja Eminemin Encore tulee vasta kolmantena.

Usher pitänee johtopaikan myös jatkossa, mutta kakkossijasta käydään vielä kamppailua. Norah Jonesin ja Eminemin ero on niin pieni, että Eminem voi hyvinkin päätyä vielä kakkossijalle. Tarkistuslaskennan tulokset julkaistaan tammikuun 5. päivänä.

Robbie Williams Australian joulusuosikki

Jenkkisuosikit Usher, Eminem ja Norah Jones eivät ole ainakaan aussikuluttajien suosiossa. Australiassa joulukuun myydyin levy oli Robbie Williamsin Greatest Hits, jota myytiin pelkästään joulukuussa 166.000 kappaletta. Toiseksi myydyin oli U2:n How To Dismantle An Atomic Bomb, jota myytiin 126.000 kappaletta. Tiukasti takana tuli Delta Godremin Greatest Hits, jota myytiin 122.000 kappaletta.

Australiassa Eminemin Encore oli vasta viidenneksi myydyin. Levyä lähti kauppoihin 115.000 kappaletta. Robbie Williams on myynyt Australiassa yhteensä jo 359.000 kappaletta, eli viisinkertaista platinaa.