Nightwish sai viisi NRJ-ehdokkuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen radiokanava NRJ järjestää tammikuun 21. päivänä suuren NRJ Radio Awards -gaalansa Suomessa. Tilaisuus järjestetään Helsingin Hartwall Areenalla.

Tapahtumassa palkitaan viime vuoden menestyneimmät artistit. Päätöksen voittajista tekee yleisö, sillä palkinnot perustuvat yleisöäänestykseen. Mukana on esiintymässä usein myös laaja kattaus kansainvälisiä poptähtiä.

Suomalainen Nightwish on ehdolla peräti viidessä sarjassa – olihan yhtyeen tuorein levy välillä jopa Euroopan myydyin albumi. Yhtye on nyt ehdolla mm. paras Pohjoismainen yhtye ja paras kappale (Nemo) sarjoissa. Ehdokkaiden joukossa ovat myös The Rasmus ja HIM.

Pari vuotta sitten pidetyssä Tukholman NRJ Music Awards -gaalassa esiintyivät mm. Robbie Williams, Kelly Rowland ja Kelly Osbourne.