Sandra Bullock lahjoitti miljoonan katastrofin uhreille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sandra Bullock on ottanut osaa maailmanlaajuiseen rahankeräykseen Thaimaan katastrofin uhreille. Hän lahjoitti miljoona dollaria Punaiselle Ristille, ja toivoo, että niillä autetaan tsunamin uhreja.

– Nyt on kriittinen aika. Olen jälleen kerran kiitollinen Sandra Bullockille hänen lahjoituksestaan ja esimerkistään kansainvälisen humanitäärisen avun antajana, kertoi Yhdysvaltain Punaisen Ristin johtaja Marsha J. Evans tiedotteessaan. Sandra auttaa meitä tekemään tärkeää työtä ihmisten pelastamiseksi ja hän on avokätisyyden mallikansalainen.

Bullock on tehnyt saman tempauksen aiemminkin. Syyskuun 11. päivän terrori-iskun jälkeen vuonna 2001 hän lahjoitti niin ikään miljoona dollaria Punaiselle Ristille.