Beyonce julkaisee oman vaatemalliston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child-yhtyeestä soolouralla käväissyt Beyonce Knowles on julkaisemassa oman vaatemalliston yhdessä äitinsä Tina Knowlesin kanssa. The House of Dereon -nimellä julkaistava mallisto toteutetaan yhteistyössä Tarrant Apparel Groupin kanssa.

Malliston nimi juontaa juurensa Knowlesin perheen historiaan. Beyoncen isoäiti, ja siis Tinan äiti, oli nimeltään Agnes Dereon. Mallisto julkaistaan syksyllä 2005, joten se ehtii hyvin joulumyyntiin. Nuorille naisille suunnatussa mallistossa nähdään mm. urheiluasusteita ja farkkuja.

– On erittäin palkitsevaa olla mukana jossain, mihin me äidin kanssa molemmat kovasti uskomme, Beyonce tilitti tuntojaan. Toivon, että kaikki rakastavat vaatteitamme yhtä paljon kuin me itse. Olemme antaneet näille vaatteille sydämemme.

Äidin ja tyttären yhteinen yritys on nimeltään Beyonce Productions Ltd.