DiCaprio lähellä kuolemaa Oscar-iltana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Leonardo DiCaorio oli lähellä kuolemaa viime sunnuntaina, eli Oscar-iltana. DiCaprio oli lounastamassa äitinsä kanssa Los Angeleissa sijaitsevassa luksusravintolassa ennen illan juhlallisuuksia, kun hänen kurkkuunsa takertui porkkanatikku.

Leonardo alko yhtäkkiä yskiä ja vääntelehtiä, kunnes hänen huulensa olivat jo muuttumassa sinisiksi. Apu saapui onneksi nopeasti, kun Leonardon äiti Jo käytti hyvin tunnettua Heimlichin otetta ja sai viimein irti poikansa henkeä salvanneen vihanneksen.

Vaikka onni oli myötä päivällä, illalla onni ei suosinut. Leonardo DiCaprio jäi tällä kertaa ilman Oscareita, kun parhaan miespääosan pysti meni Jamie Foxxille. Onneksi DiCaprio selvisi kuitenkin elävänä katsomaan juhlallisuuuksia.