Tarantino ohjaa CSI:n päätösjakson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu ohjaaja Quentin Tarantino on lupautunut ohjaamaan suositun CSI: Crime Scene Investigation -poliisisarjan viidennen kauden päätösjakson. Yhdysvalloissa CSI on prime-timen suosituin televisiosarja.

Tarantino on antanut kauden päätösjaksolle työnimen ”Kill Gil”. Ohjaaja on ollut mukana myös käsikirjoittamassa kyseistä jaksoa. Se kuvataan huhtikuun lopussa ja ruuduissa jakso nähdään vielä ensi kesän aikana, kertoo sarjan tuottaja Carol Mendelsohn.

Tarantino on jo aiemmin tunnustautunut CSI-sarjan faniksi. Sarjan luoja Anthony Zuiker törmäsi häneen eräissä juhlissa ja pyysi Tarantinoa ohjaamaan yhden jakson jo ensimmäiselle tuotantokaudelle. Hän ei ensin suostunut, mutta nyt pyörtänyt puheensa.

Sarjan luoja on syystäkin innoissaan Tarantinon lupauksesta. Hänen mukaansa Tarantino toi paljon uusia loistavia ideoita tuon kyseisen jakson käsikirjoitukseen.

Tarantino on saanut mm. Oscar-pystin vuoden 1994 menestyselokuvasta Pulp Fiction. Hän on ollut aiemmin vierailevana ohjaajana myös Teho-osasto sarjassa vuonna 1995. Lisäksi mies nähtiin vierailevana näyttelijänä Alias -sarjassa vuosina 2002 ja 2004.