Brad ja Jennifer taas yhdessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin juuri eronnut kohupari Brad Pitt ja Jennifer Aniston saattavat sittenkin saada suhteensa vielä jaloilleen. Pari on käynyt avioliittoneuvojan puheilla pelastaakseen vaikeuksissa olevan avioliittonsa.

Brittiläinen The Sun -lehti tietää kertoa, että pariskunta on päättänyt antaa avioliitolleen toisen mahdollisuuden. Samalla Brad on muuttanut takaisin Jenniferin luokse Beverly Hillsiin.

Parin lähipiirin mukaan avioeron julkistaminen oli tarkoitettu antamaan heille rauhan puida asioitaan ilman turhia huhuja. Jo ennen ilmoitustaan he olivat päättäneet hakea ulkopuolista apua ongelmiinsa.

Tästä tuleekin mieleen Frendit-televisiosarjan jakso, jossa Jenniferin roolihahmo Rachel oli tauolla kumppaninsa Rossin kanssa. ”We were on a break…”