Angelina Jolie: Rakastan naisia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie on monien miesten päiväuni. Angelinan omien sanojensa mukaan hän ei kuitenkaan pidä miehiä etusijalla, vaan on kertonut rohkeasti olevansa bi-seksuaali ja pitävänsä enemmän naisista. Hän myös myöntää olleensa suhteessa monen naisen kanssa.

– Minä kertakaikkiaan rakastan naisia. He ovat mielestäni erittäin seksikkäitä. Olen rakastanut monia naisia ja myös rakastellut heidän kanssaan, Jolie paljastaa. Jos haluat rakastaa ja tyydyttää naista, osaat sen tietenkin paljon paremmin, jos olet itsekin nainen.

– Minulla ei ole koskaan ollut yhden yön suhdetta. Nämä ovat kaikki olleet ihmisiä, jotka olen tuntenut jo pitkään.

Naissuhteistaan huolimatta Jolie on ollut naimisissa kaksi kertaa. Viimeisin avioliitto Billy Bob Thorntonin kanssa päättyi noin vuosi sitten. Angelina Jolien tunnetuin elokuva on Tomb Raider, jossa hän näytteli pääroolia.