Lindsay Lohan kiistää suhteensa Bruce Willisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan nähtiin äskettäin New Yorkissa pidetyssä juhlissa veteraaninäyttelijä Bruce Willisin seuralaisena. Kyseessä oli Hostage -elokuvan ensi-illan jatkot. Huhut parin seurustelusta pääsivät heti valloilleen.

Lohan ja Willis olivat juhlissa kuin liimattuina toisiinsa ja muut juhlijat olivat suorastaan kauhuissaan tästä. Paikalla olleiden mukaan Willis oli vetänyt Lohanilta housut alas paljastaakseen hänen takamuksessa olevan tatuoinnin.

Nyt 18-vuotias Lohan on kiistänyt suhteen Willisiin, joka täyttää tässä kuussa 50-vuotta. Hän kertoi tiedottajansa suulla, ettei ole kiinnostunut Willisistä muuten kuin seuraavan elokuvansa tuottajana.

Myös Bruce Willis on ehtinyt kumota juoruja parin suhteesta. Hän totesi parin suhteen olevan ”täysin ammatillinen” ja kertoi parin jutelleen illan vain tulevasta elokuvasta.

Lohanin paljastettu tatuinti piti silminnäkijöiden mukaan sisällään sanat ”La Bella Vista” (kaunis näköala) tai ”La Bella Vita” (kaunis elämä).