Britney Spearsilta vaaditaan jättikorvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fiPoppari Britney Spears esiintyy oikeuden edessä tavan takaa. Yleensä hän on itse vaatimassa jotain, mutta nyt häneltä itseltään vaaditaan peräti 30 miljoonan dollarin korvauksia. Vaatimuksen on esittänyt mies, joka syyttää popparia ideavarkaudesta.

Christopher Merrill väittää, että Britney on varastanut häneltä idean Crossroads elokuvaansa. Miehen mukaan elokuva perustuu hänen Dream Alive -käsikirjoitukseensa. Britneyn lisäksi Merrill vaatii jättikorvauksia myös leffayhtiö Paramount Picturesilta ja musiikkikanava MTV:ltä.

– Teimme töitä käsikirjoituksen parissa useita vuosia. Olemme yrittäneet sopia asiaa mm. MTV:n kanssa, mutta sieltä ei ole vastattu, katkera käsikirjoittaja kertoo.

Crossroads elokuva oli pienimuotoinen floppi ympäri maailmaa. Elokuvan pääosassa nähtiin Britney Spears. Tähti itse ei ole kommentoinut leffakiistaa millään tavalla.