Mel C:n levy jo netissä

Viihdeuutiset · Stara.fiSpaissareista tutuksi tullut Melanie Chrisholm, eli Mel C, on julkaisemassa kolmatta, Beautiful Intensions, soololevyään. Levyn ”laskettu aika” on vasta kuukauden päästä, mutta jo nyt se on vuotanut internetin vertaisverkkojen jakeluun.

Tällä kertaa kyseessä ei taatusti ole levyn markkinointitempaus, sillä kolmessa kuukaudessa levy ehtii jo vanhentua kuulijoiden soittimissa. Lisäksi levy julkaistaan Melanien oman Red Girl Records -levymerkin kautta, joten kyseessä ovat hänen omat rahansa.

Mel C:n levy-yhtiö Virgin Records näytti tähdelle pari vuotta sitten ovea huonosti menestyneen Reason -albumin jälkeen.

– Olin vihainen päätöksestä. Katso nyt kuinka paljon tein rahaa levy-yhtiölle Spice Girlsin aikana ja he palkitsevat minut antamalla potkut. En voinut jättää musiikkia, joten päätin perustaa oman levy-yhtiön. Turhautumisen ja vihan voi kyllä kuulla tulevalta levyltäni, Mel lupaa.

Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Best Superstar ja se julkaistaan 4. huhtikuuta. Albumin virallinen julkaisupäivä on 11. huhtikuuta.