Hollywoodin unelmaparin ero on totta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden suosikkinäyttelijän, Jennifer Anistonin ja Brad Pittin, avioliitto on lopullisesti karilla. Viime aikoina on saatu kuulla huhuja pariskunnan palaamisesta yhteen, mutta nyt Aniston on kuitenkin jättänyt avioeropaperit Los Angelesin oikeusistuimeen.

Kesällä 2000 avioitunut unelmapari erosi käytännössä jo muutama kuukausi sitten. Siitä lähtien parisuhteen tilanne on ollut lööpeissä ympäri maailmaa. Aniston onkin kertonut olevansa erittäin kiusaantunut eron saamasta huomiosta.

Eroon johtavista syistä on medioissa ollut useitakin versioita. Yleisin versio liittyy parin erilaisiin suunnitelmiin perheen perustamisen ajankohdasta. Toiseksi yleisin versio syyttää Brad Pittiä suhteesta näyttelijä Angelina Jolieen. Oikeaa syytä saa edelleen vain arvailla.