Danzel : Pump It Up

Singlet · Stara.fi

Belgian Idols-kisasta julkisuuteen noussut Johan Waem on stara nimeltä Danzel. Hänen Pump It Up -sinkkunsa on housepohjaista ja vokaalivoittoista klubisettiä, joka on aika varma tanssihitti ympäri Eurooppaa.

Biisin hook on Danzelin hokema ”Don’t you know pump it up, you got to pump it up…” Tanssilattialla väki yhtyi hokemaan välittömästi ja muutenkin biisi sai erittäin hyvän vastaanoton. Esimerkiksi Venäjällä kappale on jo pitkään ollut tanssilistan kärkisijoilla.

Biisin pohja on myös erittäin yksinkertainen. Siihen on haettu fiilis aika suoraan Coronan Baby Baby -hitistä. Mukana on myös Mixmasterin In The Mix -sample. Toki taustalta löytyy myös percussioita, joista vastaa Philip Cortez. Ne ovat kuitenkin jääneet masteroinnissa liiankin alas.

Sinkulta löytyy neljä eri versiota kappaleesta ja accapella. Normaali radioversio on selkeästi eniten hittipotkua sisältävä versio…

Pisteet 4/5