Jonna : Sateen jälkeen

Singlet · Stara.fi

Jonnan tuorein single Sateen jälkeen on lohkaistu hänen tulevalta Kasvot vedessä -albumiltaan, joka julkaistaan 15. marraskuuta 2004.

Biisi on jo alussa soundeiltaan erittäin mahtipontinen. Piano toimii taas mukavasti taustalla, mutta nyt se ei nouse niin upeaksi kuin esimerkiksi Paljon tarjolla -kappaleessa. Biitti on leppoisa ja rullaa tökkivästi. Siis positiivisessa mielessä.

Biisin loppuosassa tuleva breikki on hieno oivallus ja tuo biisiin kaivattua vaihtelua. Breikin jälkeen kappale nousee entistäkin mahtipontisemmaksi.

Jonnan itsensä kirjoittama lyriikkapuoli on jälleen peruskamaa. Joku tekee väärin ja sitten anellaan kertosäkeessä sovintoa… No, lyriikkapuoli ei aina olekaan se pääasia. Ei ainakaan tanssilattialla, jossa lyriikan sijaan tarvitaan hyviä soundeja. Tässä niitä on ihan mukavasti.

Soundit ovat osaltaan Elastisen käsialaa, ja sen kuulee erityisesti pianosta. Sävellys on Jonnan ja Immosen kynästä.

Pisteet 2/5