Mario Winans : I Don’t Wanna Know

Singlet · Stara.fi

Kesällä on mukava kuunnella leppoisan kevyttä musiikkia. Juuri tuohon saumaan on iskenyt soolopuolella suhteellisen tuore r&b stara Mario ”Yellow Man” Winans sinkullaan I Don’t Wanna Know. Sinkku vietti juuri useita viikkoja Britannian singlelistan ykkösenä.

Biisin ja artistin taustalta löytyy tuottajaguru Sean ”Puff Daddy” & ”P. Diddy” Combbs. Winans on aiemmin ollut mukana lukuisissa Puffyn tuotoksissa.

Biisissä toimii erityisesti todella pelkistetty tausta. Biitti on erityisen yksinkertainen, mutta juuri siksi toimii kuin junan vessa, eli todella hyvin. Harvoin mistään biisistä jää varsinaisesti biitti mieleen, mutta tällä kertaa näin tapahtuu.

Mario Winansin laulu toimii hyvin ja kokonaisuus on saatu suorastaan täydellisen kuuloiseksi. Vierailijana kappaleessa kuullaan Foxy Brownia. Tämä sopii ainakin radioaalloille, mutta saa myös tanssilattialla ansaittua liikettä aikaan.

Biisin idea on saatu Enyan taannoisesta Story Of Boadicea kappaleesta, jota käytettiin aikanaan myös Fugeesin Ready Or Not biisin taustana. Tausta sopii erittäin hyvin tähän biisiin, varsinkin kun sen hyräilee itse Enya, eikä kyse ole studiossa väsätystä kopiosta. Ja sen kyllä kuulee. Hieno biisi.

Pisteet 5/5