Mighty 44 : This Love Ain’t Going On

Singlet · Stara.fi

Ensikuulemalta biisistä tulee erittäin leppoisa fiilis. Biitti on kevyt ja rullaava ja siinä on selvästi havaittavissa 90-luvun discopopin vaikutteita. Taustalla kiertävä, suorastaan hypnoottinen, synariffi on selvästi biisin ”hook”, joka jää soimaan takaraivoon kuin purkka tukkaan.

Kertosäkeessä naisvokaalit toimivat mukavasti, mutta eivät aiheuta mitään suurempia tuntemuksia. Anna Nordellin ääni on kuitenkin erittäin sopiva tämän tyylilajin biiseihin ja muutenkin hän kuulostaa hyvältä. Kertosäkeen melodia on biisin parasta antia.

Mr B:n rapit toimivat yhtä energisesti kuin aiemmissakin Mighty 44 -biiseissä. Nyt vokaalit ovat ehkä hieman enemmän melodiset kuin aiemmin.

Biisi on ihan hyvä, siitä ei pääse mihinkään. Silti jotain jää puuttumaan. Tässä on hieman liian perusmeininki, eikä tuttua Mighty 44 -energisyyttä ole tarpeeksi. Biisissä ei ole tarpeeksi ”munaa”. Muuten ihan leppoisa setti. Tanssilattialla tämä ei aiheuta mitään suurta ryntäystä, mutta ei aja jengiä heti poiskaan.

Biisi on ensimmäinen sinkkulohkaisu tulevalta albumilta, joka julkaistaan 15. syyskuuta.

Pisteet 3/5