Neon 2 : Jää

Singlet · Stara.fi

Vaikka 90-luku on juuri nyt in ja pop, kukaan ei voi sanoa kaiken olleen silloin hyvää tavaraa. Kaikkea 90-luvun musiikkia ei kannattaisi tuoda kummittelemaan 2000-luvulle, mutta jostain on nyt putkahtanut esiin yhtye nimeltä Neon 2. Juuri kun olit ehtinyt onnellisesti unohtaa yhtyeen olemassaolon.

Bändin ”uuden tulemisen” ensimmäinen biisi on Jää. Biisi on kevyttä pop-rockia ja jatkaa siitä mihin yhtyeen ura aikaan tyssäsi. Sama perussoundi toimii edelleen, mutta biisi ei anna kuulijalle mitään ihmeellisempiä tuntemuksia.

Biisin kertosäkeeseen noustessa kuultava ”bridge” on selvästi biisin paras osa. Itse kertosäe on peruskauraa ja mitäänsanomatonta sanahelinää. Parin kertosäkeen jälkeen tulee myös joku kitarasoolon tapainen. Kappale ei ole huono, mutta ei missään tapauksessa hyväkään.

Kaikesta huolimatta biisi on yllättävän siedettävä veto 90-luvulle jämähtäneeltä bändiltä. Jää on mukana Neon 2:n kokoelmalla Hattu täynnä tähtiä – 18 suosikkia, joka ilmestyy 8. marraskuuta.

Pisteet 2/5