Sani : Kaikki laulut

Singlet · Stara.fi

Ensikuulemalta olisi voinut luulla, että soittimessa olisi Irinan sinkku. Siellä on kuitenkin Aikakoneesta tutun Sanin ensimmäinen sooloveto Kaikki laulut. Biisi on kaunis, selvästi itämaisia tunnelmia sisältävä biisi.

Kertosäe jättää jotain hampaan koloon. Se on samalla hyvä ja hieman ärsyttävä. En kuitenkaan tiedä mikä siinä mättää. Ehkä kertosäkeen taustalla soiva vinkusoundi. No, päällisin puolin kertosäe on ihan hyvä.

B-osan melodiat ovat aika tyylikkäät. Sanin ääni on kyllä edelleen hyvin kuosissa. Kertosäettä lukuunottamatta biisi toimii oikein hyvin. Biisin on säveltänyt Rauli ”Illusion Rake” Eskolin, joka tunnetaan aika tasokkaasta matskusta.

Tässä on kyllä potentiaalinen radiohitti, joka saa odottamaan lisää Sanin soolomatskua.

Pisteet 3/5