Urbaanilegenda : Päästä irti

Singlet · Stara.fi

Urbaanilegenda on ansainnut paikkansa Suomen hiphop-rintamalla. Bändin tuotoksista löytyy monia loistavia kappaleita. Varsinkin 50 Cent-parodia Klubilla on soinut luultavasti tuhansia kertoja klubeilla. Myös Pelaa dominoa on vauhdikas bilebiisi.

Nyt julkaistu single Päästä irti on yhtyeen ensimmäinen ”virallinen single”, mutta kappalevalinta ei ole osunut oikein kohdalleen. Biisi on leppoisaa kesähoppia, mutta ei yllä lähellekään yhtyeen parhaita tuotoksia.

Päästä irti on suorastaan tylsä biisi, josta ei saa oikein mitään irti. Soundit ovat aika tunkkaiset ja riimit ponnettomat. Tuttu Urbaanilegendan flow on kyllä tallessa, mutta sen paras terä on kateissa.

Singlellä on mukana myös kappale Mun totuus, joka on jo tyylikkäänpää soundia. Flow toimii satasella ja taustan minimalistinen pohja sopii hyvin. Synasoundit tuo muistoja 80-luvulta, ja ne kuulostavat oikein hyvältä. Tämä on sinkun nimikkobiisiä parempi veto, mutta silti aika ponneton.

Pisteet 2/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat