Usher : Burn

Singlet · Stara.fi

Parin suuren r&n-tanssihitin jälkeen Usher heittää kehiin slovarin. Tuttua kaavaa noudattaen siis. Kirjoittamattoman säännön mukaan lähes jokaisen yhtyeen kolmas single on slovari.

Suomalaiset eivät ole koskaan oikein innostuneet r&b-osaston slovareista. Niiden nouseminen hitiksi on perin harvinaista, mutta kyllä sitäkin sattuu. Syynä moiseen on ehkä se, että suomalaisissa discoissa slovareiden soitto on vähentynyt radikaalisti muutamassa vuodessa.

Usherin Burn on kepeää, ja erittäin perinteistä, r&b-kamaa. Biisi on siis hieman liian ähkinää, ulinaa ja puhinaa suomalaisten korviin. Perusversio ei siis toimi oikein millään tasolla klubikäytössä. Kynttilänvalossa rauhalisena koti-iltana biisi kuitenkin toimisi hyvin.

Sinkulla on mukana myös Full Phat versiot, jotka ovat jo selvää r&b-tanssikamaa. Biisi vain ei ole tarpeeksi hyvä hitiksi. Jostain ihmeen syystä mieleen tulee elävästi Antti Tuiskun Yritä ymmärtää -biisin taustat. Samaa settiä siis.

Pisteet 1/5