Eminem : Like Toy Soldiers

Singlet · Stara.fi

Eminem on pitkästä aikaa lähtenyt cover-linjalle. Edellinen lainabiisi oli Didon tuotantoa, ja nyt käsittelyyn on päässyt yksi kaikkien aikojen parhaista slovereista, Martikan Toy Soldier -klassikko.

Lopputulos on kerta kaikkiaan upea. Soundeiltaan surumielinen, mutta erittäin kaunis kokonaisuus. Esikuvan lapsikuorolle on annettu hienosti tilaa sellaisenaan, eikä sitä ole turhaan menty muokkaamaan tai laulamaan uusiksi.

Erityisesti biisin taustalla rauhallisesti soljuva pianosoundi tuo pisteet kotiin. Yksinkertaista ja kaunista.

Ei tästä mitään klubien tanssihittiä saa, mutta ei ole tarkoituskaan. Pitkästä aikaa Eminemiltä tulee biisi, jota voi vain kuunnella kerta toisensa jälkeen vaikkapa sohvalla maaten. Hieno biisi ja ehdottomasti täydet pisteet!

Pisteet 5/5