Infernal : Keen On Disco

Singlet · Stara.fi

Tanskalainen Infernal käväisi viime viikolla Suomessa, ja luonnollisesti myös Stara.fi:n haastattelussa. Nyt ulos tulee From Paris To Berlin -albumin toinen sinkku Keen On Disco. Biisi on vauhdikas danceviisu, eli se jatkaa levyn nimibiisin jalanjäljillä.

Biisin voima on erityisesti kertosäkeessä, jonka melodia toimii kertalaakista ja saa heti hyvälle tuulelle. Ensimmäistä kertosäettä seuraa pienimuotoinen synasoolo, joka on hienoa kuultavaa. Sen jälkeen käydään lyhyessä breikissä, kunnes päästää taas vauhtiin. Biisin rakenne on siis ihanteellinen tanssilattialle.

Kappaleen loppuosassa mennään vielä hieman retromeisingeissä, kun sieltä löytyy lähes 90-lukulainen rap-osuus. Ei tosin yhtä kornin kuuloinen. Keen On Disco on keskimääräistä parempaa dancepoppia ja menestyshitin seuraaja saa aikaan liikettä tanssilattioilla.

Sinkulla on mukana myös pari remixiä, joista Mouskouri Mix on upea remix jo senkin takia, että se on lähes puhdasta 80-luvun pop-rockia. Konesoundeja kuullaan vain hiljaa taustalla. Toimii.

Pisteet 4/5