Salkkaritähti teki hittibiisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut Elämät -televisiosarjassa Kentsun roolissa nähty Aleksi Sariola on siirtynyt artistiuralle. Hänen artistinimensä on Illi, joka on hänen lapsuuden kutsumanimensä. Illin ensimmäinen single Punaista on soinut radioissa tiuhaan viime aikoina, ja siitä odotetaankin yhtä kesän kuumimmista kotimaisista pop-hiteistä.

Hittibiisin takaa löytyy Aleksin lisäksi myös Fintelligensin Elastinen, joka on tuottanut kappaleen. Ennen soolosinkkuaan Aleksi on vieraillut myös Fintelligensin levyillä ja mm. tuoreella Pommi 3 -kokoelmalla.

Illin esikoisalbumi julkaistaan ensi syksynä. Keikoista ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa. Aleksi nähdään vielä kuukauden päivät Nelosen Buusteri -ohjelman juontajana. Sitten ohjelma menee kesätauolle. Lisäksi hänen äänensä on tärkeässä osassa Salamaseepra -elokuvassa.