Apulanta : Usko

Singlet · Stara.fi

Apulannan tuoreelta Kiila-albumilta julkaistava radiosingle Usko jatkaa Pahempi toistaan -hitin linjoilla.

Biisin kertosäe on vahva ja sitä edeltävä nous saa housun lahkeet heilumaan. Melodiat ovat olleet aina Apulannan vahvin puoli, ja sieltä löytyy myös tämän biisin voima.

Biisissä kuullaan myös Anssi Tikanmäen jousisovituksia, joilla ei ole herkuteltu liikaa, vaan ne ovat juuri sopivassa suhteessa muuhun biisiin – lähes statistin roolissa. Tässä on jälleen selvä hitti, mutta ei niin suuri menestys kuin edeltäjänsä.

Pisteet 3/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat