Armand van Helden ja Sister Bliss Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi konemusiikin veteraania Armand van Helden ja Sister Bliss saapuvat keikalle Suomeen elokuussa. Heidän lisäkseen Nokia Sense The Connection -tapahtumassa esiintyy Dj Yoda. Tapahtuma on yksityistilaisuus, jonne voi voittaa pääsyn Nokian järjestämässä VJ-kilpailussa.

Armand van Helden tuli tiskijukkapiirien ulkopuolella tunnetuksi The Funk Phenomena -hitillään vuonna 1996. Sitä ennen klubipiirit olivat kuitenkin jo tanssineet mm. hänen Witch Doctor -klubihittiään.

Sister Bliss, eli Ayalah Bentovim, tunnetaan menestyksekkään DJ-uran lisäksi myös Faithless -yhtyeestä. Hän on julkaissut myös omaa materiaaliaan. Sister Bliss on myös äärimmäisen arvostetun konemusiikkiveteraani Rollon pikkusisko ja lahjakkaat sisarukset ovat tehneet tanssimusiikkia myös yhdessä.

VJ on tiskijukan, eli DJ:n visuaalinen vastine. Tähän saakka VJ nimike on tullut tutuksi lähinnä musiikkikanavien isäntien nimistä. Tunnetuin suomalainen VJ on tällä hetkellä MTV:llä työskennellyt Axl Smith. Nykyisin VJ-keikkoja tehdään kuitenkin jo myös ravintoloissa ja klubeilla. Uudenlaiset DVD-soittimet mahdollistavat myös kuvamateriaalin, eli musiikkivideoiden miksauksen reaaliajassa.