Dj Ensamble : Summer Night City

Singlet · Stara.fi

Ruotsalaisen pop-ikoni Abban Summer Night City -klassikko on saanut uuden kuosin Dj Ensamblen käsissä. Biisistä on tehty danceversio, jonka soundit kuulostavat alussa ihan siedettävältä, mutta pian trancemeisinki menee ainakin yläpään osalta harrastelijatasolle. Yläpäästä löytyy tavaraa sen verran paljon, että soundi menee tukkoon.

Kertosäkeessä palataan taas hieman normaalimpaan ja ihan kelvolliselta kuulostavaan taustaan. Säkeistöissä miksaajalla on ollut kyllä tulpat korvissa, mutta muilta osin tässä voisi olla melkein soitettavaa tavaraa.

Onneksi sinkulla on mukana myös Beats And Stylesin versio kyseisestä kappaleesta. Äijät ovat loihtineet pohjaksi groovaavan kesätausta, josta ei menoa puutu. Mukaan on saatu myös menevää kitara- ja bassomeininkiä. Tuskin tämäkään tanssihitti on, mutta muuten hieno versio hyvästä biisistä.

Pisteet 2/5