Kanye West : Diamonds From Sierra Leone

Singlet · Stara.fi

Kanye West nostettiin viime vuonna maailman parhaiden hiphop-artistien joukkoon, vaikka se ei ollut vielä iskenyt läpi edes Euroopassa. Nyt alkaa vihdoin myös vanhalla mantereella olla positiivista kohinaa Kanye Westin ympärillä.

Tuore sinkku Diamonds From Sierra Leoneon lohkaistu miehen tulevalta Late Registration -albumilta. Biisi coveroi klassikkohittiä Diamonds Are Forever, jonka maineikas John Barry sävelsi James Bond -elokuvaan vuonna 1971.

Alkuperäisen biisin tunnelma on säilytetty hyvin, ja meno on kuin agenttileffassa, joskin Kanye Westin lyriikat tasoittavat tunnelmaa. Kokonaisuus toimii erittäin hyvin ja tässä onkin potentiaalinen kesähitti. Levy on muuten Rock-a-Fella Recordsin tuotantoa. Kyseisen levy-yhtiön perusti Jay-Z, joka myi sen satojen miljoonien hinnalla Universal Music Groupille.

Pisteet 5/5