Britney Spears haluaa alastonkuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi



Raskaana oleva poppari Britney Spears haluaa esiintyä alastonkuvassa ensimmäistä kertaa urallaan. Kyseessä on Vanity Fair -lehden kuuluisa kansikuva, jossa nähtiin aikanaan raskaana oleva näyttelijä Demi Moore. Britneyn kerrotaan ihastuneen tuohon kuvaan ja harkitsevansa itsekin samanlaiseen kuvaan suostumista.

Tähden sisäpiirin mukaan kuvauspäiväksi olisi jo alustavasti sovittu 5. elokuuta, jolloin Britney on jo seitsemännellä kuulla raskaana. Britney Spears odottaa parhaillaan siis ensimmäistä lasta miehelleen Kevin Federlinelle. Mikäli kuvaus toteutuu, Britney haluaa pitää huolta myös kunnostaan, koska hän haluaa näyttää kuvassa yhtä hehkeältä kuin Demi Moore aikanaan.

Samanlaiseen Vanity Fair -lehden kuvaan halusi viime vuonna myös Victoria Beckham, mutta kuvia ei koskaan otettu tai ainakaan julkaistu. Suunnitelma paljastettiin aikanaan medialle, mutta sen kariutumista ei kommentoitu mitenkään. Victorialle tarjottiin kuvista peräti miljoonan dollarin palkkiota.

Raskaana olleen Demi Mooren kansikuva herätti laajaa huomiota ympäri maailmaa vuonna 1991. Kuvan otti yksi aikamme maineikkaimmista kuvaajista, Annie Leibovitz, ja lehdestä tuli yksi kaikkien aikojen myydyimmistä Vanity Fair -lehden numeroista.