Max Payne Hollywood-elokuvaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Remedy Entertainment -pelitalon kehittämä Max Payne -peli on ollut yksi viime vuosien hiteistä pelimaailmassa. Vuonna 2001 julkaistun pelin ensimmäinen osa on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa kappaletta.

Nyt tarinaan on tarttunut myös elokuva-alan jättiyhtiö 20th Century Fox, joka on tekemässä pelistä elokuvaa.

Elokuvan tuottajiksi on kiinnitetty Scott Faye ja Julia Yorn. Faye on tuottajana suhteellisen tuore tulokas. Hänen ensimmäinen suurempi elokuvansa on loppuvuodesta ensi-iltansa saava teinikauhuleffa The Reaper.

Pelin tapaan elokuva kertoo newyorkilaisesta poliisista, joka lähtee kostamaan perheensä murhan. Erinäisten vaiheiden kautta hänestä tuleekin lainsuojaton, joka taistelee yksin pahaa maailmaa vastaan.