American Idol teki historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-formaatin amerikkalaisversion, Americal Idol -kilpailun, neljännen tuotantokauden voittaja Carrie Underwood on noussut Inside Your Heaven -esikoissinglellään suoraan Billboardin Hot 100 -listan ykkössijalle. Single oli siis julkaisuviikollaan Yhdysvaltain myydyin single, mikä on loistava saavutus kenelle tahansa, mutta varsinkin uudelle tulokkaalle.

Päälistan lisäksi samainen kappale pääsi listaykköseksi myös kolmella muulla Billboardin ns. alilistalla. Ykkössijat heltisivät Pop 100, The Singles Sales Chart ja Country Singles Sales Chart -listoilla. Ensimmäisellä viikolla sinkkua myytiin lähes 170.000 kappaletta, mikä nostaa sen tähän mennessä vuoden myydyimmäksi singleksi avausviikollaan.

Underwoodin kesä kuluu studiossa. Hänen esikoisalbuminsa julkaistaan Yhdysvalloissa syksyllä. Hän on luonnollisesti mukana myös Americal Idol -kiertueella, joka alkaa 12. heinäkuuta Floridasta. Nähtäväksi jää, julkaistaanko hänen levynsä myös Euroopassa – vanhalla mantereella kun country-musiikki ei ole ottanut tuulta alleen kovinkaan hyvin.