Poikabändin tähti tuomittiin rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fiParhaillaan paluuta tekevän poikabändi Backstreet Boysin jäsen Nick Carter on tuomittu taannoisesta rattijuopumuksestaan sakkoihin ja pitkälle kolmen vuoden koeajalle. Sakkoja hän joutuu maksamaan noin 1.000 euroa ja lisäksi miehen ajokortti lähti kuivumaan kolmeksi kuukaudeksi.

Carterin tiedottajan, Juliette Harrisin, mukaan tuomio on normaalin käytännön mukainen rattijuopumustapauksissa. Hän kiistää vahvasti tiedot väitetystä katkaisuhoidosta.

– Väitteet Nickin joutumisesta katkaisuhoitoon ovat valheellisia ja harhaanjohtavia. Hän sai minimirangaistuksen, joka on täysin normaalia tällaisissa tapauksissa, Harris kertoi lehdistötiedotteessaan.

Poliisi pysäytti ravintolasta autolla palaamassa olleen Carterin lauantaina 5. maaliskuuta. Hänelle tehtiin paikan päällä muutamia koordinaatiotestejä, joiden jälkeen poppari kiidätettiin putkaan yöksi. Silminnäkijöiden mukaan Carter ei pystynyt pidätyshetkellä edes seisomaan yhdellä jalalla.

Promilleja hänen verestään löytyi yli sallitun 0,08 promillen rajan. Juomisen syyksi epäillään sydänsuruja, koska Paris Hilton oli aiemmin lopettanut julkkispariskunnan seurustelun. Nick Carter ei itse ollut läsnä oikeudenkäynnissä.