Ashton Kutcher itketti Avril Lavignea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffoista ja televisiosta tuttu näyttelijä Ashton Kutcher sai kanadalaisen poppari Avril Lavignen itkemään tehtyään hänelle jäynän. Ashtonin Punk’d -ohjelman kuvauksissa jymäytetään julkkiksia, mutta Avril otti homman hieman liian tosissaan ja vaipui kyyneliin, ennen kuin hänelle selvisi totuus.

Avril oli viettämässä leppoisaa päivää ystävänsä kanssa, kun poppari saatiin uskomaan, että hän on tuhonnut auton ja moottoripyörän.

Avril oli pysäköinyt autonsa autotalliin, mutta hänen lähdettyään kuvausryhmä pysäköi oman autonsa Avrilin menopelin taakse blokaten hänen autonsa. Avrilin mentyä hakemaan apua henkilökunnalta, homma meni täysin poskelleen, mutta suunnitelmien mukaan.

Kun Avril työnsi henkilökunnan kanssa kuvausryhmän autoa, se syttyi tuleen ja sytytti vielä vieressä olleen moottoripyörän liekkeihin. Kauhistunut Avril purskahti itkuun kun kulkuvälineiden ”omistajat” tulivat raivoissaan paikalle. Pian joukkoon liittyi myös Ashton, joka paljasti koko jutun olleen vain käytönnön pila.