Christian Forss : Hungry Heart

Singlet · Stara.fi

Idols-kisasta tutuksi tullut kemiöläinen poppari Christian Forss julkaisee nyt uuden singlelohkaisun tulevalta kakkosalbumiltaan. Kyseinen kappale löytyy myös myöhemmin julkaistavalta Sims2-pelin Yöelämää -lisäosasta, jossa se kuullaan simlish-kielisenä versiona.

Simlish-versio on mukana myös kappaleen singlellä, ja kuuntelijan pitääkin olla tarkkana, että pystyy erottamaan nuo kaksi versiota toisistaan. Forssin englanninkielen lausuminen ei ole kehittynyt juurikaan sitten ensimmäisen levyn, joten kappaleen englanti kuulostaa lähinnä espanjalta. Ei siis ihme, että juuri hänet on valittu laulamaan Sims-pelin kappale.

Kappale itsessään on peruspoppia, joka on tosin albumilla sitä räväkämpää puolta. Mies olisi voinut pärjätä tällä ihan mukavasti myös Euroviisuissa. Risto Asikaisen hittitehdas on suoltanut ihan kelpo raidan esimerkiksi radiosoittoon. Myös kansainväliseen peliin tällainen yleispätevä poppiralli lienee toimiva valinta. Hittiä tästä ei kuitenkaan saa loihdittua.

Pisteet 2/5