Scarlett Johansson autokolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Scarlett Johanssonin vierailu Kalifornian Disneylandissa sai karun lopun viime perjantaina, kun paparazzien takaa-ajama näyttelijä ajoi Mersullaan kolarin. Silminnäkijöiden mukaan Johansson ajoi lähellä teemapuiston sisäänkäyntiä kahden ystävänsä kanssa, kun hän yritti karistaa kannoiltaa kahta häntä seurannutta valokuvaaja.

Pako loppui lyhyeen, kun Scarlett törmäsi toisen auton kylkeen. Autossa oli äiti ja hänen kaksi tytärtään. Scarlettin auton nokka ja toisen auton kylki kärsivät pahoja vaurioita, mutta henkilövahingoilta säästyttiin.

– Scarlett näytti todella pelästyneeltä. Hän pyyteli koko ajan anteeksi toiselta naiselta. Sen jälkeen he viettivät ainakin 40 minuuttia puhelimessa selvitellen vakuutusasioitaan, silminnäkijä kertoi.

Onnettomuuden jälkeen ketään ei kuitenkaan viety sairaalaan, vaan Scarlettille tuotiin uusi Mersu, jolla hän poistui paikalta. Tähden tiedottajan mukaan paparazzit olivat seuranneet Johanssonia 45 minuutin ajan ennen onnettomuutta.

Kuvaaja itse on kiistänyt aiheuttaneensa onnettomuuden. Mario Toruno -niminen kuvaaja epäilee Scarlettin edes tienneen että häntä seurattiin. Onnettomuuden sattuessa kuvaaja oli vielä liikennevaloissa. Hänen mukaansa tähden auto ajautui toisen kylkeen ”kuin kuljettaja pudottanut jotain lattialle”.