Fork : Smooth Criminal

Singlet · Stara.fi

Fork on tuore suomalaisnelikko, joka esittää kappaleitaan a cappellana, eli ilman minkäänlaisia koneita. Yhtyeen muodostavat Chiq LaDesire, Diamond Evergreen, Miles Precious ja Winston Chill. Ainoa soitin on siis mikrofoni.

Yhtyeen tuore single on a cappella –versio Michael Jacksonin Smooth Criminal megahitistä, joka on lohkaistu yhtyeen syyskuussa julkaistavalta Cover To Cover -esikoisalbumilta.

Biisi on hämmentävä. Yhtye on saanut aikaan oikein mielenkiintoisen kappaleen, jossa myös taustat kuulostavat lähestulkoon koneilla tehdyiltä – varsinkin biitti. Laulupuolella mennään falsetissa naisen äänellä, mikä ei kuulostanut välttämättä parhaalta mahdolliselta, vaikka Jackon ääni onkin kovin naisellinen.

Joka tapauksessa tätä materiaalia on mielenkiintoista kuulla lisää. Toivottavasti yhtyeen esikoislevyltä löytyy myös muita discoklassikoita.

Pisteet 3/5