Lehti valehteli – Justinille korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on voittanut jutun News of the World -lehteä vastaan. Lehti väitti kesäkuussa 2004, että Justin olisi pettänyt tyttöystäväänsä Cameron Diazia malli Lucy Clarksonin kanssa. Lehden mukaan pettäminen olisi tapahtunut vuoden 2003 lopussa, kun Justin oli markkinoimassa Justified -albumiaan Britanniassa.

Nyt lehti on kuitenkin tunnustanut, että koko juttu sai alkunsa Kelly Clarsonin haastattelusta eikä pidä lainkaan paikkaansa. Lehti joutuu maksamaan Justinille tuntuvat vahingonkorvaukset ja lisäksi julkaisemaan virallisen anteeksipyynnön lehdessään. Myös Clarkson pyysi anteeksi valheellista lausuntoaan.

– Jälleen kerran juorulehti jäi kiinni valehtelemisesta. Oikeus voitti tällä kerralla, mutta kuinka monta tällaista juttua vielä tarvitaan, että lehdet alkavat kirjoittaa tosiasioita, Timberlaken tiedottaja paasasi.

Justin on kertonut lahjoittavansa vahingonkorvaukset kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.