Osbournet antoivat anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperhe on antanut anteeksi Simon Cowellille ja Louis Walshille tyttärensä haukkumisen. Cowell ja Walsh kommentoivat kärkevästi äiti-Sharonia ja perheen Kelly -tytärtä X-Factor -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Sharon oli itse yksi kilpailun kolmesta tuomarista.

Nyt Osbournen perheen äiti on palaamassa sarjan toiselle tuotantokaudelle ja haluaa haudata sotakirveen, joka on ollut pystyssä viime kaudelta saakka. Silloin Simon Cowell kommentoi kärjekkäästi mm. Sharonin ikää ja asemaa vanhimpana tuomarina. Lisäksi kun huoneeseen asteli hieman pyylevämpi kilpailija Walsh kommentoi ”Oho, hän näyttää ihan Kellyltä.”

– Hänellä ei ole lainkaan lahjoja. Hän on kuuluisa vain siksi, että hänellä on naurettava äiti ja isä, Walsh jatkoi sivallustaan.

– Silloin sanat satuttivat niin, että halusin kostaa Simonille. Nyt tiedän kuitenkin, että Simon on Simon. Hänet pitää hyväksyä sellaisena kuin hän on. Hän pystyy onneksi vastaanottamaan yhtä paljon kritiikkiä kuin antaa muille. Jossain syvällä kunnioitan häntä, joten päätin antaa hänelle anteeksi, Sharon kertoo.

Sittemmin myös Walsh on pyytänyt sanojaan anteeksi Kellyltä ja he ovat jopa ystävystyneet.