Scarlett Johansson haukkuu Cruisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Scarlett Johansson on liittynyt Tom Cruisea arvostelevien tähtien kasvavaan joukkoon. Syynä on Cruisen taannoinen julkinen hyökkäys Brooke Shieldsia ja hänen käyttämäänsä lääkehoitoa vastaan.

Cruise kävi sanallisesti Brooke Shieldsin kimppuun hänen käyttämänsä Paxil-lääkkeen takia. Shield joutui turvautumaan masennusläkkeeseen Rowan-tyttärensä syntymän jälkeen. Cruise tyrmäsi lääkehoidot ja psykologien ammattitaidon täysin. Hänen mukaansa Skientologia on ainoa oikea vaihtoehto.

– I’m saying that drugs aren’t the answer, these drugs are very dangerous. They’re mind-altering, antipsychotic drugs. And there are ways of doing it without that so that we don’t end up in a brave new world, Cruise paasasi hurmoksessa.

Scarlett Johanssonin mielestä Cruise on täysin tietämätön mistä puhuu ja totesi samalla, että naisella on oikeus päättää itse kuinka vartaloaan ja mieltään hoitaa. Itse en halua väkisin syöttää omaa mielipidettäni muille, Scarlett sivaltaa.