Fugees palaa uudella sinkulla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten hajonnut r&b-yhtye Fugees on koonnut jälleen rivinsä ja julkaisee uuden singlen jo ensi kuussa. Tulossa on myös ensimmäinen kokonainen studiolevy sitten vuonna 1996 julkaistun The Score -albumin, joka sai valtaisan suosion. Levyltä lohkaistavan ensimmäisen singlen nimi on Take It Easy, ja se julkaistaan syyskuun puolivälissä.

Supersuosittu yhtye hajosi aikanaan, kun artistit halusivat soolourille. Lauryn Hill, Wyclef Jean ja ja Pras ovat sittemmin menestyneet tahoillaan upeasti. Mitään välirikkoa ei yhtyeen jäsenten välillä ole ollut.

– Bändissä on kolme henkilöä, jotka ovat kasvaneet musiikillisesti. Olemme olleet tauon aikana samalla aaltopituudella. Se onkin Fugeesin taika, me olemme kuin yhtä perhettä. Se on mahtavaa, Wyclef toteaa.

Yhtyeen kolmannella albumilla yhtye tulee palaamaan juurilleen. Levy tulee sisältämään old school -soundia ja on tyyliltään lähellä vuonna 1994 julkaistun ensimmäisen Fugees-albumi Blunted on Realityn materiaalia.