Stara siirtyi podcast-aikaan – ensimmäinen jakso julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara siirtyi tänään podcast-aikaan, kun ensimmäinen ohjelma saatiin vihdoin jakeluun. Jatkossa uusia viihde- ja musiikkimaailmaan keskittyviä podcasteja julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti noin viikon tai kahden välein.

Yhdysvalloissa jo jonkin aikaa käytössä ollut ”podcast” tarkoittaa äänitiedostoa, jota jaellaan RSS-syötteen kautta. Ohjelma voidaan syötteen ansiosta tilata, jolloin tilaajan päätelaite ilmoittaa kuulijalle uusien podcast-jaksojen ilmestymisestä.

Kuuntele Staran ensimmäinen podcast tästä:

Staran ensimmäisessä 15 minuutin podcast-jaksossa vieraana ovat Kuningas Pähkinä ja Poets of the Fall -yhtyeen Marko. Lisäksi mukana on tunnelmia viime kesänä Tampereella järjestetystä Turnin’ Fest -hiphop-tapahtumasta ja ennakkokuuntelussa Kuningas Pähkinän tulevaa matskua.

Voit kuunnella Viihdelehti Stara.fi:n podcasteja tästä